fbpx

Praktische Informatie

Splashland waterpark Praktische info.

Splashland waterpark Praktische info.

Splashland waterpark Praktische info.

Praktische Informatie

Buggy's

Mag ik mijn kinderwagen / buggy meebrengen naar Splashland?
Dit is helaas niet mogelijk omwille van veiligheidsredenen en smalle doorgangen op het waterpark. Wij raden u aan uw buggy in uw wagen te laten en zich te voet richting Meihof te begeven.

Rolstoelen

Geraak ik met mijn rolstoel in Splashland?
Gelieve 24 uur op voorhand te verwittigen als je Splashland wilt bezoeken met een rolstoel. Stuur een mail naar info@splashland.be met de vermelding van uw reservatie nummer en specifieke noden.

Omkleden

Waar kan ik me omkleden?
Je kan je op voorhand omkleden thuis of in een gemeenschappelijke omkleedtent van Splashland. Het omkleden op het terrein wordt mee met je 90min Splashland gerekend, we raden dan ook aan om je thuis al om te kleden. Lockers kan je huren aan €1.

90 min. sessie

Hoelang duurt een sessie?
Wil je een sessie toevoegen?
Na je sessie van 90 minuten dien je altijd met je spullen het terrein te verlaten. Als er voor de volgende sessie nog plek beschikbaar is, kan je een ticket voor verlenging kopen aan de kassa voor €6 per persoon.

COVID-19

Wat zijn de Covid-19 maatregelen?
Binnen splashland geldt de mondmaskerplicht, uiteraard hoeft dit niet in het water. De tafeltjes en zitplaatsen van groepen moeten gescheiden blijven staan. Als u zelf stoelen verplaatst dient u het maximum aantal personen dat volgens de wetgeving toegestaan is te respecteren. Na het gebruik van het terras ontsmetten we alles zo grondig mogelijk.

Groepen

Wat zijn de voorwaarden voor groepen?
U dient alle kinderen van uw groep zelf te superviseren, zorg dat U met voldoende volwassenen bent om hen in de gaten te houden. Elke begeleider is betalend aan hetzelfde tarief als een kind. U betaalt enkel voor wie effectief opdaagt. De volumekorting voor groepen schuift mee op als U uiteindelijk met meer of minder bent.

Zitplaatsen

Wat zijn hier de regels?
Je bent vrij te kiezen waar je gaat zitten (rekening houden met coronamaatregelen). De zitplaatsen zijn van iedereen, opgestaan = plaats vergaan.

Toezicht

Mag ik langskomen zonder toezicht?
Kinderen altijd onder toezicht van een betalende volwassene. Tieners zonder volwassene zijn welkom vanaf 17u00 (ID-kaart).

Tickets

Worden tickets terugbetaald/omgeruild?
Tickets worden niet terugbetaald, datum wisselen kan meermaals en gratis. Ter plaatse kan je, als er nog plek is, extra tickets kopen via je gsm. Opgelet: aan de kassa betaal je het normale tarief van €12, je kan hier betalen met cash of Bancontact. De goedkoopste tickets boek je via deze website.
Boek hier

Kleding

Wat is toegestaan?
 • Zwembroek
 • Zwemshort
 • Badpak
 • Bikini
 • Monokini
  Je mag tevens zwemkledij dragen die de armen en benen bedekt, maar het volledig onherkenbaar maskeren van gezicht is niet toegestaan.
 • Drukte

  Is het druk op Splashland?
  Op warme zomerdagen kan het bij Splashland erg druk zijn op de tijdsloten van 13u00 en 17u00. U kan steeds uw boeking verplaatsen naar een andere datum of tijdslot. Mail in dit geval naar info@splashland.be met vermelding van uw boekingsnummer en boekingsdatum en dan verplaatsen wij uw boeking gratis.

  Picknick

  Mag ik eten/drinken op het terrein?
  Kleine picknick en drank mag je meebrengen naar Splashland, in speeltuin Meihof en Bar Bos is dit niet toegelaten. Je kan altijd drank en ijsjes bij ons aankopen. Je eigen afval neem je hierna zelf mee terug.

  Verboden

  Wat is niet toegestaan?
  Scherpe voorwerpen en roken zijn niet toegestaan. Ook elkaar in het water duwen, onderduwen of onder water houden laten we niet toe.

  Lockers

  Zijn er lockers aanwezig?
  Er zijn lockers aanwezig, het gebruik voor een locker te huren is €1.

  Baby's

  Zijn baby's gratis?
  Een kind dat niet zelf kan rondlopen en stappen is gratis, kinderen die kunnen spelen zijn natuurlijk deelnemers en voor hen dient U net als alle volwassenen een ticket aan te kopen.

  Slecht weer

  is het park open bij slecht weer?
  Bij een regenbui zijn alle attracties gewoon geopend, alleen wanneer het sterk regent, bij onweer of harde windstoten of gevaarlijke omstandigheden kunnen wij het park sluiten voor de veiligheid.

  Zonneterras

  Kan ik zonnebaden in Splashland?
  Splashland bevindt zich in een bosrijke omgeving, met 80% schaduwpartijen, de temperatuur is aangenaam tussen 9u00 en 17u00. Na 17u00 wordt het wel wat frisser; wat op dagen met een lagere temperatuur door sommigen als onaangenaam kan worden ervaren.

  Zwembandjes

  Zijn zwembandjes verplicht?
  Kinderen onder 1m30 dienen zwembandjes te dragen. Zwembandjes zijn gratis te ontlenen aan onze kassa mits borg.

  Regels

  Kan u de toegang tot het park geweigerd worden?
  Als u de (corona)regels niet naleeft kan u de toegang tot het park geweigerd worden.

  Dieren

  Mag ik mijn huisdier meenemen?
  Deze zijn helaas niet toegelaten omwille van hygiënische reden.

  Vervoer

  Hoe geraak ik in Splashland?
  - Hovestraat 110, 2650 Edegem -
  Splashland ligt dicht bij de Mechelsesteenweg nabij de E19 en ring van Antwerpen.

  Openbaar vervoer

  Antwerpen: bus 32
  Mechelen: bus 92

  Zit je in de auto?
  Klik hier voor een wegbeschrijving